Want your
own Fotopage?






 
sshida's FotoPage

By: sshida abd drani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Sep-2008 10:47 Email | Share | Bookmark
Buffet Ramadhan @ Singgahsana Hotel

 
 
 
 
 
Selamat Berpuasa....Semoga ibadah kali ini d terima olehNye dan menjadikan diri lebih baik d masa2 akan datang hendaknye...
tidak seperti thn2 lepas selalunya kitorang d jemput utk memeriahkan buffet ramadhan free oleh vendor tm, adalah beberapa 5 star hotel kitorang p berbuka antara salah satunya hotel istana, JW Marriot Putrajaya n lelain...tp tatau nape thn ni satu vendor pn x daq invite utk buka pose gawat kot....kata hubby pojek unit lain byk2 tp toleh bwk spouse la pulak, x pa la tu...
so atas inisiatif dan semagat ramadhan yg meluap2 ni n memandangkan rezeki lebey thn ni n atas kesedaran sendiri kitorang berbuka pose di luar...utk maintain ramadhan buffet ni lah katakan n slalunye p syarah masih bb ag...so saje nak sronot2kan ia....n sekaligus meraikan kenaikan pangkat hubby.....
note: TAHNIAH D ATAS KENAIKAN PANGKAT WAT ABG...SEMOGA REZEKI KITE SEMAKIN BERTAMBAH DR HARI KE HARI N BAHAGIA KITE SEKELUARGA SELAMANYA...AMIN.
serba sedikit ttg singgahsana hotel... utk ramadhan buffet kat sini x brape best sgt....tp sbg percubaan okla...n kalu sape2 yg nak makanan yg base2...bolehla kat sini byk menu ala2 kg....ok gak la kenyang gak perut...ag pn ia bkn 5 star oleh kire oklaaa..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net